Plastreperasjoner og tjenester

Vår spesialitet er fritids- og lystbåter i glassfiber. Vi tar oppdrag uansett størrelse. Fra reparasjon etter kraftige grunnstøtinger, til mindre laminat- og Gelcoat-skader. Vi tar også restaureringsoppdrag av gamle båter.

Laminatskader

Ved laminatskader er det viktig å slipe ut skadet område skikkelig, før man maskerer området og legger på nytt laminat. Dersom det er direkte hull over vannlinja på båten, bør det slipes og lamineres fra begge sider. Når alt er herdet, sliper vi området slett med bred sparkle for en rett og fin overgang.

Videre sprøyter man ny gelcoat på som blir pusset ned i fem omganger. 240-320-500 korning tørt og 800-1000 vått. Til slutt rubber man 2-3 ganger før man vokser.

Et råd til alle båteiere - Ved hull under vannlinje må man alltid kontakte verksted eller personer med tilstrekkelig erfaring.

Gelcoat-skader

Ved reparasjon av små riper, benytter vi en tørrsliper med 240-320-500 korning og vannsliper med 800-1000 korning før vi rubber området 2-3 ganger og avslutter med voks for å få en perfekt glans. 


Når det gjelder dypere riper og skader som går inn til laminat må man først slipe ut området, så maskere og sparkle. Før man sprøyter ny gelcoat som blir slipt ned som beskrevet ovenfor.

Restaurering

Vi gir gamle og slitne skrog nytt liv. Ingen jobb er for vanskelig - Gi oss gjerne en utfordring!

Bestill reparasjon / restaurering